Gică Hagi s-a dus direct la Colțescu după Farul - FCSB! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Vorbeam singur”4Foto© cotidianul.ro

Gică Hagi s-a dus direct la Colțescu după Farul - FCSB! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Vorbeam singur”

, 6 știri, 15 vizualizări

De-atunci, Colțescu a arbitrat mai bine ca înainte. Echilibrat, corect, responsabil, îndemnându-ne să-i dăm uitării trecutul pe care Adrian Porumboiu îl numea recent "întunecat". Vasluianul n-a exagerat, pentru că SC a comis multe greșeli în prima perioadă a carierei sale. Chiar prea multe.

De exemplu, în mai 2013, după o partidă Petrolul-Gaz Metan, 1-1, pe parcursul căreia a eliminat 6 jucători, viitorul selecționer Cosmin Contra, antrenor al "găzarilor" în momentul respectiv, nu s-a mai abținut și a reclamat că "Acest arbitru a stricat meciuri toată viața!".

Îmi închipuiam că, pus la încercare de incidentul de la Paris, Colțescu s-a învățat minte și nu va ieși niciodată în decor. M-am înșelat, deoarece duminică, la Farul-FCSB s-a făcut din nou de râs. Interpretând aiurea duelul dintre T. Băluță și Șut, contact ușor inițiat de mijlocașul bucureștean, care a și profitat de el, SC a dictat penalty în loc de simulare!