Groaza trăită de fiica lui Adrian Kreiner - Doi dintre criminali au rupt ușa dormitorului3Foto© stirileprotv.ro

Groaza trăită de fiica lui Adrian Kreiner - Doi dintre criminali au rupt ușa dormitorului

, 5 știri, 80 vizualizări

Cauza morții omului de afaceri Adrian Kreiner a fost dată publicității de anchetatori. Potrivit rechizitoriului, este posibil ca milionarul să fi fost sufocat cu un covor și supus mai multor acte de violență. Aceste lucruri au fost notate de oamenii legii în momentul în care au propus arestarea preventivă a bărbatului din județul Timiș acuzat că i-a ajutat pe cei trei suspecți să comită jaful și crima.

Victima a fost găsită de polițiști în stare gravă, cu pulsul foarte mic, fiind resuscitată de polițiști, până la sosirea echipajelor medicale. Decesul s-a datorat comei consecutive unei encefalopatii hipoxice. Anchetatorii au fost sesizați de fiica victimei, care s-a încuiat într-un dressing din dormitor și a sunat la 112.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat telefonic, în 6 noiembrie, de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu despre faptul că, în jurul orei 02:30, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea imobilului omului de afaceri Adrian Kreiner.