Horoscop 2 octombrie 2020. Berbecii au parte de trăiri intense și momente destul de dificile, mai ales în cuplu8Foto© romaniatv.net

Horoscop 2 octombrie 2020. Berbecii au parte de trăiri intense și momente destul de dificile, mai ales în cuplu

, 15 știri, 121 vizualizări

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec vor avea parte de fenomenul de Lună Plină care se va petrece întocmai în zodia lor.

Luna Plină este un moment al încheierilor, un moment în care o etapă din viață ajunge la apogeu, se culeg roadele și se încheie episodul, vrut sau nevrut. Această Lună Plină se petrece cu Luna în Berbec, în opoziție cu Soarele din Balanță și în conjuncție cu Chiron retrograd din zodia Berbec, prin urmare este un moment al conștientizărilor puternice, al observării unor vulnerabilități pe care le avem, dar și al vindecărilor.

La modul general, în energia colectivă, fiind vorba de zodia Berbec, este vorba de fiecare în parte, de atitudinile noastre, de acțiunile noastre care trebuie schimbate pentru a ne reechilibra și a trăi în armonie cu ceilalți, de aceea, această Lună Plină are foarte mare impact asupra relațiilor parteneriale, fie sentimentale, fie profesionale sau de altă natură.