Ianis Hagi, asaltat de oferte dupa Campionatul European din Italia si San Marino4Foto© bzi.ro

Ianis Hagi, asaltat de oferte dupa Campionatul European din Italia si San Marino

, 15 știri, 15 vizualizări

Ianis Hagi in varsta de 20 ani este asaltat de oferte dupa Campionatul European din Italia si San Marino, unde reprezentativa Romaniei U21 s-a oprit in semifinale. Dupa FC Barcelona si Sevilla, un alt club gigantic poate intra in cursa pentru transferul fiului lui Gica Hagi.

Prestatiile acestuia l-au adus in atentia lui Bayern Munchen. Presa din Germania scrie ca directorul sportiv al campioanei din Bundesliga a fost prezent pe arena din Bologna pentru a urmari partida tricolorilor cu elevii lui Stefan Kuntz, iar acesta a ramas impresionat de Ianis Hagi. Si Borussia Dortmund a avut un reprezentant la meciul de la Bologna, pe directorul sportiv Michael Zorc, care l-a urmarit, printre altii, si pe Ianis.

Dupa ce Romania a fost eliminata de la Campionatul European, Gica Popescu a anuntat ca exista oferte pentru Ianis Hagi, acestea urmand sa ii fie prezentate dupa sosirea in tara: ”Zilele urmatoare se va lua si o decizie finala in cazul lui Ianis. Nu stie niciuna dintre ofertele care exista pentru el. Nu sunt putine. Maine, poimaine, ii vom prezenta ce exista.