Ilie Năstase își dorește să fie din nou tată! La 74 ani vrea încă o fetiță2Foto© bzi.ro

Ilie Năstase își dorește să fie din nou tată! La 74 ani vrea încă o fetiță

, 5 știri, 86 vizualizări

Tată a cinci copii, legendarul jucător de tenis și-a găsit liniștea în brațele Ioanei Simion, cu 30 de ani mai tânără decât el, și a dezvăluit că își dorește să devină tată din nou, chiar dacă la anul va împlini 75 ani.

Ilie Năstase i-a spus lui Denise Rafai că visează să aibă o fetiță cu cea de-a cincea soție, omul de afaceri având în momentul de față cinci copii din trei căsnicii diferite. Fostul jucător de tenis are patru fete și un băiat. Și actuala sa soție are la rândul său un băiat care a făcut-o recent bunică. Năstase a precizat în respectiva emisiune că va încerca orice metodă pentru a deveni tată, mai ales că în acest fel familia lor va fi întreagă.

”Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, i-a spus Ilie Năstase cunoscutei ziariste.