Libertatea va găzdui numărul de adio al Gazetei Sporturilor. Va fi o „dedicație și reverență pentru istoria Gazetei”5Foto© gsp.ro

Libertatea va găzdui numărul de adio al Gazetei Sporturilor. Va fi o „dedicație și reverență pentru istoria Gazetei”

, 8 știri, 7 vizualizări

Libertatea-Gazeta, ediție eveniment. GSP anunță că mâine (3 noiembrie) va apărea la chioșcuri, în ziarul Libertatea numărul de „adio” al Gazetei. GSP scrie ca va fi o ediție specială a Libertății, o „dedicație și reverență pentru istoria Gazetei”.

După ce ieri (1 noiembrie) Ringier Sports Media Group a anunțat că a decis să închidă Gazeta Sporturilor pe print și că a fost ultima ediție tipărită, fără ca nimeni să fi știut că ieri a fost ultimul ziar, astăzi cei de la Libertatea și GSP au hotărât ca mâine, 3 noiembrie, ziarul Libertatea să publice și stirile de actualitate, dar să ofere și spatiu pentru istoria Gazetei Sporturilor.

Mâine, la toate chioșcurile de ziare, în Libertatea apare numărul de adio al Gazetei Sporturilor.

„Nu cunoaștem niciun caz în care un ziar important, care să fi avut un impact în viața țării sale, a comunității profesionale și să fie admirat pe plan internațional, cum a fost Gazeta Sporturilor, care să fie închis peste noapte. La propriu, peste noapte”, mai notează publicația.