Înalta Curte a respins contestația în anulare a lui Radu Mazăre împotriva condamnării la 9 ani de închisoare4Foto© libertatea.ro

Înalta Curte a respins contestația în anulare a lui Radu Mazăre împotriva condamnării la 9 ani de închisoare

, 9 știri, 26 vizualizări

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația în anulare formulată de Radu Mazăre împotriva deciziei de condamnare definitivă la 9 ani în dosare privind retrocedarea plajelor din Constanța.

„Respinge, ca inadmisibile, contestațiile în anulare formulate de contestatorii-condamnați Mazăre Radu Ștefan, Barbu Paraschiva, Pușcași Marius și Pușcași Carmen împotriva deciziei penale nr.32/A din data de 7 februarie 2019, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Penală, în dosarul nr. 6536/2/2008”, se arată în decizia magistraților Înaltei Curți, potrivit Digi24.ro.

Pe de altă parte, instanța a admis în principiu contestațiile în anulare formulate de alți condamnați în dosar: Dima Alin Horațiu, Andrei Aurel Jean, Nejloveanu Niculae, Giurgiucanu Georgică și Săvulescu Emil Dragoș. Însă cererea acestora de suspendare a executării pedepsei definitive a fost respinsă.