Incendiu la Baza 90 Transport Aerian Otopeni2Foto© bzi.ro

Incendiu la Baza 90 Transport Aerian Otopeni

, 7 știri, 31 vizualizări

Incendiu la Baza 90 Transport Aerian Otopeni. Flăcările au cuprins un depozit de armament. Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, 1 iulie 2020, la depozitul de armament ușor de infanterie din cadrul Bazei 90 Transport Aerian, fiind lichidat în aproximativ o oră de la momentul la care a fost observat, precizează Ministerul Apărării.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 21,30, personalul care execută serviciul de pază în cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni a sesizat degajare de fum la depozitul de armament ușor de infanterie al unității.

Incendiul se manifesta prin degajare de fum prin ușa depozitului, fără flăcări vizibile,

Au fost aplicate de urgență procedurile prevăzute pentru astfel de situații, intervenindu-se, în primă instanță, cu detașamentul de stingere a incendiilor din cadrul Bazei 90 Transport Aerian. În paralel, a fost solicitată și intervenția forțelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22,20, fără a fi înregistrate victime. La acest moment, personalul Bazei 90 Transport Aerian acționează pentru evacuarea completă a tuturor materialelor depozitate în clădire și relocarea lor într-o altă incintă”, precizează MApN.