Incendiu puternic în centrul Moscovei, la acoperișul clădirii în care se află restaurantele Pușkin și Turandot3Foto© stirileprotv.ro

Incendiu puternic în centrul Moscovei, la acoperișul clădirii în care se află restaurantele Pușkin și Turandot

, 5 știri, 66 vizualizări

”În centru, clădirea de la numărul 26 de pe bulevardul Tverskoi a luat foc. În ea se află restaurantele Pușkin și Tourandot”, declară o sursă agenției oficiale ruse de presă. Restaurantul a fost evacuat, mai susține oficialul. ”Oameni au fugit în stradă (...). Sunt peste 100 de persoane în clădire”, declară el. Pompieri au stins focarele, anunță serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situații de Urgență.

”La ora (locală) 18.15 (și ora României), un incendiu a fost semnalat la numărul 26, pe bulevardul Tverskoi. A fost un incendiu sub cerul liber ăe acoperișul unei clădiri administrative cu trei etaje. Prin măsurile luate, arderea sub cerul liber, pe acoperiș, a fost eliminată”, anunță ministerul. Serviciile de urgență au anunțat la rândul lor că incendiul de pe acoperiș a fost stins.

”Incendiul a fost complet stins. Nu există victime”, anunță această sursă. O porțiune a bulveradului Tverskoi de la Piața Nikițki și până la strada Tverskaia a fost închisă, din cauza incendiului, a anunțat într-o postare pe Telegram departamentul de Transport al Moscovei. ”Circulația pe bulevardul Tverskoi, din Piața Nikițki la strada Tverskaia a fost blocată”, se arată în mesaj.

Oameni au fugit în stradă (...). Sunt peste 100 de persoane în clădire
Pompier,
Incendiu puternic în centrul Moscovei, la acoperișul clădirii în care…