Iohannis: Nu am solicitat și nu mi s-a oferit o locuință după finalizarea mandatului© adevarul.ro

Iohannis: Nu am solicitat și nu mi s-a oferit o locuință după finalizarea mandatului

, 8 știri, 11 vizualizări

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că tema renovării vilei de protocol din Aviatorilor 86 este una electorală, iar el, ca șef de stat, nu a făcut vreo solicitare pentru o locuință unde să se mute la finalul mandatului.

„Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri. Este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Deci, tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat dacă, după terminarea mandatului, ar accepta să locuiască într-o vilă de protocol pusă la dispoziție de RA-APPS și ar accepta să se mute în vila din bulevardul Aviatorilor 86.

RA-APPS a transmis, la finalul lunii februarie, într-un comunicat de presă că „planurile, simulările și imaginile interioare vehiculate în spațiul public” cu privire la renovarea unei vile de protocol din Aviatorilor sunt rezultatul „unor simple speculații".