Ion Tiriac, Ilie Nastase si Simona Halep, dati in judecata de BNR: ″Ne cere un milion de euro″6Foto© sport.ro

Ion Tiriac, Ilie Nastase si Simona Halep, dati in judecata de BNR: ″Ne cere un milion de euro″

, 17 știri, 237 vizualizări

Ilie Năstase, Ion Țiriac și Simona Halep au fost dați în judecată de către Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după ce au făcut o petiție pentru repunerea in circuitul intern și internațional al Arenelor de Tenis “Progresul”. "Nasty" a dezvăluit că Isărescu le cere un milion de euro celor trei. Primul lider mondial din istoria tenisului l-a criticat în termeni duri pe guvernatorul BNR.

În octombrie 2017, numele grele din tenisul românesc, printre care Ilie Năstase, Ion Țiriac și Simona Halep au semnat petiția. Guvernatorul BNR n-a trecut ușor peste și i-a acționat pe cei trei în judecată, susține Năstase, care a dezvăluit și un dialog din sala judecată: "Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Țiriac și pe domnișoara Halep. Pentru un milion de euro.

Cei care am inițiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: 'Al cui este terenul? E al dumneavoastra?' Și-a spus 'Nu, e al statului'. Păi atunci, domnul, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înțelegeți? E o răutate... Nu e numai la tenis, e și la fotbal, că și stadionul ăla e în paragină!", a spus Ilie Năstase, luni, în direct la ProSport LIVE.