Ion Tiriac, Ilie Nastase si Simona Halep, dati in judecata de BNR: ″Ne cere un milion de euro″6Foto© sport.ro

Ion Tiriac, Ilie Nastase si Simona Halep, dati in judecata de BNR: ″Ne cere un milion de euro″

, 17 știri, 192 vizualizări

Ilie Năstase, Ion Țiriac și Simona Halep au fost dați în judecată de către Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după ce au făcut o petiție pentru repunerea in circuitul intern și internațional al Arenelor de Tenis “Progresul”. "Nasty" a dezvăluit că Isărescu le cere un milion de euro celor trei. Primul lider mondial din istoria tenisului l-a criticat în termeni duri pe guvernatorul BNR.

În octombrie 2017, numele grele din tenisul românesc, printre care Ilie Năstase, Ion Țiriac și Simona Halep au semnat petiția. Guvernatorul BNR n-a trecut ușor peste și i-a acționat pe cei trei în judecată, susține Năstase, care a dezvăluit și un dialog din sala judecată: "Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Țiriac și pe domnișoara Halep. Pentru un milion de euro.

Cei care am inițiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: 'Al cui este terenul? E al dumneavoastra?' Și-a spus 'Nu, e al statului'. Păi atunci, domnul, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înțelegeți? E o răutate... Nu e numai la tenis, e și la fotbal, că și stadionul ăla e în paragină!", a spus Ilie Năstase, luni, în direct la ProSport LIVE.

Daca e finala la Bucuresti, nu avem unde sa o jucam. Ca probabil e intr-o luna mai frumoasa, mai calduroasa. Unde sa jucam? O sa jucam probabil la Cluj, ca l-am vazut pe domnul Boc si il felicit ca dadea la toba aia chiar daca e primar, chiar daca a fost primul ministru. Bravo lui! Nu si-a pus numele pe o sticla de vin, s-a dus sa incurajeze echipa Romaniei. Putea si domnul Isarescu sa faca la fel. Ca nu-i cadeau galoanele. Am deschis un proces. Domnul Isarescu, el asa conduce banca, e ca si…
Ilie Năstase,
Simona Halep, in centrul unui scandal de proportii: a fost…
Eu și domnul Țiriac și cu domnișoara Halep am cerut să jucăm pe baza sportivă din Cotroceni. Vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare. Apoi domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri. Ne cere daune 1 milion de euro. Acum, eu cu Țiriac nu mai avem mult de trăit, dar am vrea ca baza aia să fie deschisă pentru cei care vin din urmă, care vor juca pe viitor. Pentru că e foarte greu să joci vara în sală
Ilie Năstase,
Simona Halep, dată în JUDECATĂ de BNR. Motivul e uluitor
Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Țiriac și pe domnișoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am inițiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: 'Al cui este terenul? E al dumneavoastra?' Și-a spus 'Nu, e al statului'. Păi atunci, domnul, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înțelegeți? E o răutate... Nu e numai la tenis, e și la fotbal, că și stadionul ăla e în paragină!
Ilie Năstase,
Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac, dați în judecată…
E bine ca Niculescu si Begu au castigat turneul acela inainte. Nu e prima oara cand joaca impreuna. Avem un dublu care conteaza foarte mult. Chiar daca Simona face doua meciuri avem nevoie si de dublu. Buzarnescu nu a jucat rau, dar au jucat celelate doua foarte bine.  Mi-a placut ca a lovit tot timpul mingea si a atacat. E un lucru foarte bun ca a avut incredere. Mie mi-a fost frica la primul meci pentru ca a fost foarte greu (n.r. cel cu Katerina Siniakova). Fata aia a jucat foarte bine. E…
Ilie Năstase,
Simona Halep, data in judecata de BNR
Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Țiriac și pe domnișoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am inițiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: 'Al cui este terenul? E al dumneavoastră?' Și-a spus 'Nu, e al statului'. Păi atunci, domnule, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înțelegeți? E o răutate.Nu e numai la tenis, e și la fotbal, că și stadionul ăla e în paragină!
Ilie Năstase,
Ilie Năstase: Mugur Isărescu m-a dat în judecată pe mine,…
BNR a spus că au investit nu știu câți bani în Arenele Progresul în februarie 1990. Nu-i adevărat! Eu din banii mei am investit acolo!
Ion Țiriac,
Năstase: BNR a dat-o în judecată pe Halep și cere daune de…