Izolați în România, din cauza coronavirusului3Foto1Video© stirileprotv.ro

Izolați în România, din cauza coronavirusului

, 11 știri, 12 vizualizări

Zeci de oameni sunt izolați, în prezent, în România, din cauza noului coronavirus din China. Șapte sunt izolați la domiciliu în Tulcea. Potrivit DSP Tulcea, cei patru cetățeni chinezi, doi bărbați, cu vârste de 40 și 44 de ani, și două femei, cu vârste de 36 și 41 de ani, s-au izolat voluntar la domiciliu, dar și trei bărbați români cu vârste de 35 de ani, 29 de ani și de 45 de ani, care s-au întors din China. „În momentul de față, le monitorizăm starea de sănătate, care este în parametri normali”, a spus directorul DSP Tulcea.

Și în județul Galați numărul celor ținuți în carantină la domiciuliu, după ce s-au întors din China, a ajuns ieri la 13, iar autoritățile locale spun că măsura este preventivă și că niciunul dintre ei nu prezintă simptome.

În județul Buzău, 17 persoane sunt autoizolate la domiciliu, 12 dintre acestea fiind cetățeni chinezi. Pentru găzduirea pacienților suspecți de coronavirus, tabăra școlară din localitatea buzoiană Arbănași, care are o capacitate de 120 de locuri, a fost desemnată, ieri, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Buzău, ca locație pentru carantina pacienților suspecți.