Jurnalista Emilia Șercan anunță că Parchetul Curții de Apel București i-a respins plângerea față de clasarea dosarului de kompromat© paginademedia.ro

Jurnalista Emilia Șercan anunță că Parchetul Curții de Apel București i-a respins plângerea față de clasarea dosarului de kompromat

, 4 știri, 55 vizualizări

Emilia Șercan spune că a primit decizia aseară, la ora 17.52, „după 26 de zile de la înregistrarea plângerii mele, deși termenul legal de răspuns, prevăzut de Codul de procedură penală, este de 20 de zile”.

„Faptul că am primit soluția abia ieri, la 6 zile după expirarea termenului legal, faptul că soluția este motivată superficial, într-un text dezarticulat, plin de greșeli sau de fraze lipsite de logică, mă face să cred cu toată convingerea că Parchetul nu avea de gând să îmi răspundă, dar a făcut-o la repezeală, după ce luni au fost alături de mine, la protest, aproape 70 de colegi de presă”, spune Emilia Șercan, pe pagina sa de Facebook.

Pe lângă asta, jurnalista spune că are de achitat cheltuieli judiciare de 100 de lei.

„A fost generos domnul Popa (n.r. – Florin Mircea Popa, șeful PCAB), probabil cuprins de spiritul sărbătorilor – că de regulă mă taxa cu câte 150 de lei”, a mai scris Emilia Șercan.