Lazio se apropie de liderul Juventus! Ștefan Radu a fost perfect tactic3Foto1Video© gsp.ro

Lazio se apropie de liderul Juventus! Ștefan Radu a fost perfect tactic

, 4 știri, 22 vizualizări

Lazio e în stare de orice în acest sezon istoric. După ce a învins-o pe Juventus, în campionat și Supercupă, nu s-a speriat nici de lider, revenind senzațional după pauză de la 0-1. Știam deja forța ofensivă fantastică a biancocelestilor, a doua după Atalanta, dar trupa lui Simone Inzaghi a dovedit că are și cel mai bun mijloc, și cea mai ermetică apărare din Serie A contra Interului!

Și Ștefan Radu s-a distins din nou printr-o prestație de substanță, notată cu 6,5 de Gazzetta dello Sport: „Concentrat, rău la momentul potrivit, l-a închis pe Lukaku de câte ori i-a traversat zona. A trebuit să blocheze și raidurile lui Candreva, fiind prea puțin ajutat de Jony”.

Fundașul român a jucat cele mai multe mingi de la gazde (86) și a fost cel mai agresat lazial (3 faulturi). „La fel de sigur precum Acerbi, dar mai bun pe atac. A urcat continuu în jumătatea adversă, oferindu-i soluție de joc lui Luis Alberto. Perfect tactic”, a scris Corriere dello Sport, ce l-a notat cu 7. „Încă un meci fără greșeală. Reprezintă inima lazialilor și curajul celui care crede până la sfârșit”, a completat agenția lalaziosiamonoi.it.