Legea pensiilor. Olguța Vasilescu, către Orban: Îi mai explic o dată, lui și cohortei de incompetenți© cotidianul.ro

Legea pensiilor. Olguța Vasilescu, către Orban: Îi mai explic o dată, lui și cohortei de incompetenți

, 7 știri, 7 vizualizări

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu „îi mai explică o dată”, pe Facebook, lui Ludovic Orban ce prevede legea pensiilor, la o zi după ce actul normativ a picat în Senat din cauza absenteismului aleșilor Puterii. Vasilescu povestește ce s-ar fi întâmplat în trecut și asigură că legea va fi trecută la Camera Deputaților, deși a picat la Senat.

„Orban confirmă ceea ce știm de mult timp: că PNL nu va aplica noua lege a pensiilor. E motivul pentru care, in Parlament, Alianța Austerității a votat contra ei și e motivul pentru care a atacat-o la CCR, blocând peste 6 luni adoptarea ei. Interesante sunt însă motivele pe care le livrează celor care se uită în gura lui, că poate spune ceva inteligent. Și spune doar lozinci și demonstrează ca habar nu are ce prevede legea. Dar își dă cu presupusul, că doar e viitorul premier. Hai, să îi mai explic o dată. Și lui și cohortei de incompetenți care îl înconjoară:

1. Spune că legea stabilește ” din burtă” creșteri și că e mai bun mecanismul care prevede cresterea anuală prin raportare la rata inflației si 50 la sută din creșterea reală a salariului mediu brut pe economie.