Lino Golden, mesaj tranșant la adresa lui Alex Velea, după ce a anunțat că prietenia dintre ei s-a terminat. Ce i-a transmis trapperul5Foto© cancan.ro

Lino Golden, mesaj tranșant la adresa lui Alex Velea, după ce a anunțat că prietenia dintre ei s-a terminat. Ce i-a transmis trapperul

, 7 știri, 109 vizualizări

Chiar dacă Velea și Lino Golden păreau foarte buni prieteni și ținând cont de faptul că artistul l-a luat de "crescut" pe Lino, relația dintre ei nu pare a fi prea bună în această perioadă și ar fi fost trădat chiar cu dușmanul său, Abi Talent.

Artistul a ținut să îi transmită lui Lino că nu îl mai recunoaște și că pentru el este un șarpe, pentru că l-a trădat. În plus, artistul a mai scris că speră să aibă parte de toată fericirea de ziua lui, cea pe care o mimează tot timpul pe rețelele de socializare.

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.