Liviu Pop despre scrisoarea lui Timmermans: Este o cârdășie cu Iohannis4Foto© romanialibera.ro

Liviu Pop despre scrisoarea lui Timmermans: Este o cârdășie cu Iohannis

, 7 știri, 11 vizualizări

"Evident, că această cârdășie nu face altceva decât să aducă încă o dată în prim plan această dublă măsură, în care nu se dorește ca adevărul sau principiile să conteze, ci doar interesul pur electoral, disperarea domnului Iohannis pentru un al doilea mandat îl duce în zona aceasta a penibilului, până la urmă, pe domnul Timmermans”, a declarat Liviu Pop la RFI, potrivit News.ro.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis le-a ”dictat” ce să scrie și asociațiilor de magistrați și experților Comisiei de la Veneția, care au criticat modificările din justiție, senatorul PSD a răspuns: ”Politica penală a unui stat o face statul. Dacă dânșii mor de grija românilor și de acest Cod Penal, care a fost modificat în conformitate cu deciziile CCR, să ia măsurile din Codul Penal din România și să le aplice în unele state membre”.

”Dacă oficialii europeni mor de grija românilor și de acest Cod Penal, să ia măsurile din Codul Penal din România și să le aplice în unele state membre”, a mai declarat senatorul PSD Liviu Pop.