Maestru spiritual și instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane și viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru10Foto2Video© realitatea.net

Maestru spiritual și instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane și viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru

, 11 știri, 24 vizualizări

Joi dimineață, oamenii legii au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară pentru a obține dovezi suplimentare într-un dosar privind infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, împreună cu procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au descins la 13 locații din București.

Unul dintre cei acuzați pentru mai multe infracțiuni ar fi Eugen Mirtz, maestru spiritual și instructor de yoga, despre care surse neoficiale afirmă că ar fi fost un apropiat al lui Gregorian Bivolaru, potrivit stiripesurse.ro.