Magnatul pro-rus fugar Ilan Șor a părăsit Israelul2Foto© observatornews.ro

Magnatul pro-rus fugar Ilan Șor a părăsit Israelul

, 6 știri, 10 vizualizări

Oligarul pro-rus de originie israeliană a plecat din Israel la bordul unui avion privat.

„Dacă la ziua de ieri (miercuri – n.r.), din informațiile operative știam că el a părăsit Israelul și a plecat într-o direcție necunoscută. Și tot aseară am aflat că se vorbea că a plecat prin Turcia. Noi aseară avem oficial din Turcia că el nu are nicio intrare din 2015. Azi dimineață (joi – n.r.), autoritățile din Israel, oficial ne-au confirmat că într-adevăr dânsul a ieșit pe data de 6 noiembrie din Israel, după masă, dar zborul și direcția sunt necunoscute pentru autoritățile din Israel”, a declarat viorel Țentiu pentru TVR Moldova.

Săptămânalul Ziarul de Gardă din Republica Moldova a relatat joi, citând „surse din cadrul organelor de drept” că Ilan Șor a ajuns la Moscova, zburând cu avionul miliardarului rus Roman Abramovici, care a decolat luni seară de la Tel Aviv.

De asemenea, presa de peste Prut a relatat că la Mosocova urmează să ajungă și fostul președinte prorus Igor Dodon, iar acolo se află deja deputații socialiști Adrian Albu și Bogdan Țârdea. Albu a precizat că a mers în capitala rusă ca să participe la o reuniune a Comunității Statelor Independente.