Maria Țăpușă și Cristian Neacșu se alătură distribuției comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 14Foto© libertatea.ro

Maria Țăpușă și Cristian Neacșu se alătură distribuției comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

, 4 știri, 147 vizualizări

Maria Țăpușă a luat primul contact cu actoria încă din clasa a 9-a, când a fost cooptată în trupa de teatru pentru liceeni.

Anul acesta împlinește patru ani de când împreună trupa construiește spectacole cu care mai apoi merge a festivaluri în întrega țară și unde a câștigat premii pentru interpretare („Cea mai bună interpretare feminină în rol secundar” la Festivalul de teatru Okaua 2021, „Premiul pentru cel mai bun one woman show” – Festivalul de teatru ID fest 2021 și la Festivalul Victory of art și altele).

În paralel, Maria s-a lansat în urmă cu 2 ani și jumătate în modelling, reușind până acest moment să colaboreze cu multe branduri de succes. De asemenea, a apărut în videoclipurile Irinei Rimes, Minelli, Mario Fresh & Juno și Jean Gavril.