Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a mințit ieșenii5Foto© bzi.ro

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a mințit ieșenii

, 8 știri, 108 vizualizări

Spitalul mobil de la Lețcani a ajuns bătăia de joc a conducerii județului Iași. Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, contestă amenda primită de la Curtea de Conturi pentru neregulile constatate în achiziția unității medicale pentru bolnavii COVID-19. Numai că șeful CJ Iași a încercat să păcălească opinia publică prezentând un alt raport al Curții de Conturi, raport care nu are legătură cu Asociația Euronest, cea care a făcut licitația pentru spitalul mobil

Minciuni grosolane prezentate de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, în cazul spitalului mobil de la Lețcani pentru bolnavii de COVID-19. Șeful CJ și al Asociației Euronest a încercat să conteste raportul Curții de Conturi privind amenda de 60.000 lei încasată în cazul unității medicale.

Numai că Maricel Popa a crezut că dacă-i ia pe alții de proști, nu-i vor fi descoperite golăniile. Ieri, 12 august 2020, Maricel Popa a ținut să arate că raportul Curții de Conturi este unul politic, mai ales că în urmă cu o săptămână aceeași instituție a făcut un control asemănător și nu a constatat nicio problemă. Însă, realitatea este cu totul alta.