Marius Tucă Show. Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, vorbește despre succesul fabulos al Simonei Halep la Wimbledon3Foto© sport.ro

Marius Tucă Show. Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, vorbește despre succesul fabulos al Simonei Halep la Wimbledon

, 15 știri, 34 vizualizări

”Greul este pana la 18-20 ani, dupa care incepe cizelarea. Un jucator de valoarea Simonei traieste nu atat din antrenament, cat din meciurile pe care le joaca si din ajustarile care au loc. Munca propriu-zisa de antrenament este de o ora si jumatate pe zi, apoi pregatirea fizica, apoi conteaza detaliile”, a spus Dobre la Pro x.

”Simona este o jucatoare care incearca sa joace cat se poate de bine la fiecare turneu la care participa. Sistemul cu zi de pauza iti permite sa te recuperezi si sa te antrenezi mai bine la un Grand Slam. Poti pregati meciul mai bine tactic, stii adversara pe care o intalnesti. Punctele si banii fac sa atraga toata energia jucatorilor pentru ca se autodepasesc.

”Dupa Roland Garros am spus ca punctele pe care nu le-a facut acolo le poate castiga foarte bine pe iarba. Wimbledonul trebuie sa fie obiectivul ei in fiecare an datorita stilului ei de joc. Simona trebuie sa aiba obiectiv Wimbledonul fara a avea presiunea de a-l castiga.