Mihai Tudose ironic la adresa lui Cîțu: Copilul durerii pleacă la Bruxelles© antena3.ro

Mihai Tudose ironic la adresa lui Cîțu: Copilul durerii pleacă la Bruxelles

, 5 știri, 111 vizualizări

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, vorbește marți, 9 februarie, despre vizita premierului Florin Cîțu la Bruxelles. Mihai Tudose este de părere că Florin Cîțu merge să negocieze la Bruxelles un deficit bugetar cât mai mare, lcuru care va îndatora România și mai tare.

„Copilul durerii pleacă la Bruxelles. O veste bună și una rea: cea bună e că Florin Cîțu lasă România în pace două zile, cât va sta pe la Bruxelles; partea proastă e că se va întoarce. De ce se duce copilul durerii în vizită, când țara e fără buget și fără planul de relansare necesar pentru a accesa banii UE? Asta va fi prima întrebare din partea Comisiei Europene: – Ți-ai făcut temele, Florinel?

Nu le-a făcut și nici nu le poate face. Pentru că-l încurcă greaua moștenire. Aia lăsată de ministrul de Finanțe F. Cîțu, premierului F. Cîțu. Despre responsabilitatea lui Ludovic Orban nu pot zice nimic, pentru că (încă) președintele PNL joacă în “Omul invizibil”, de când “s-a ales” la Cameră. Dar cum iese premierul Cîțu din bucluc? Pe datorie, cum altfel!