Ministrul Economiei: Veți vedea că de la 1 iulie va scădea prețul la gaze naturale4Foto© wall-street.ro

Ministrul Economiei: Veți vedea că de la 1 iulie va scădea prețul la gaze naturale

, 7 știri, 44 vizualizări

Faptul că furnizorii oferă acum aceleași prețuri sau mai mici cu 2 lei nu înseamnă că lucrurile vor rămâne așa, a spus Popescu la dezbaterea politică inițiată de USR, cu tema ”Măsurile economice post-Covid și perspective de însănătoșire a economiei românești”.

”Una e să faci cu mâna ta o catastrofă, cum a fost acea Ordonanță 114 făcută de acel Guvern PSD, și alta este să se întâmple această catastrofă, cum este această pandemie care încă nu a trecut și cum noi o gestionăm și cred că o gestionăm foarte bine. Și să revenim la energie. Am promis prin programul de guvernare că vom scădea prețurile în urma liberalizării.

Veți vedea că de la 1 iulie va scădea prețul la gaze naturale, indiferent dacă unii furnizori vor scădea acest lucru acum sau o vor face la 1 iulie sau după 1 iulie imediat. Faptul că ei oferă aceleași prețuri în facturi sau cu 2 lei în bătaie de batjocură asta nu înseamnă că așa vor rămâne lucrurile. Faptul că am promis că vom defini consumatorul vulnerabil până la final de an așa vom face.