Ministrul Lucian Bode metroul va circula în Drumul Taberei din iunie4Foto© libertatea.ro

Ministrul Lucian Bode metroul va circula în Drumul Taberei din iunie

, 6 știri, 14 vizualizări

Structura magistralei 5 de metrou Drumul Taberei se va finaliza în aprilie, iar de atunci se vor finaliza finisajele și montarea de echipamente, a explicat ministrul transporturilor. Recent, și premierul Ludovic Orban a comunicat termenul de finalizare al magistralei 5 metrou Drumul Taberei ca fiind iunie 2020.

„Am fost acolo cu domnul prim-ministru și am primit toate asigurările din partea celor care lucrează la structură și care în aprilie trebuie să finalizeze lucrările, din partea celor care au contractat partea de semnalizări și s-au angajat că în șase săptămâni finalizează partea de semnalizare, din partea celor care lucrează la finisaje, toți cei care sunt implicați în realizarea obiectivului, în frunte cu noul manager general, toți s-au angajat că în iunie 2020, acest obiectiv este dat în exploatare”, a spus Lucian Bode.

„Noi o să stăm acolo să-i sprijinim”, a adăugat ministrul Bode.

Ministrul transporturilor a explicat și faptul că Guvernul a reușit să evite o criză a transportului subteran din București, care ar fi pututu să fie blocat din cauza unor datorii vechi. Aceste au fost achitate în decembrie, a spus Lucian Bode.