Mircea Lucescu a fost în cantonament la Dinamo chiar inainte sa fie depistate cazurile de Covid 193Foto© stirileprotv.ro

Mircea Lucescu a fost în cantonament la Dinamo chiar inainte sa fie depistate cazurile de Covid 19

, 7 știri, 33 vizualizări

"Miercuri a fost și Mircea Lucescu la antrenament, a venit la inițiativa suporterilor, iar eu am fost de acord imediat. E o personalitate, iar vorbele sale pot însemna ceva pentru jucători", a declarat Gigi Mulțescu, potrivit digisport.ro.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a declarat, joi, că șase jucători de la Dinamo au fost testați cu noul coronavirus, iar meciul pe care "alb-roșii" îl aveau programat, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, a fost amânat.

"Înțeleg că este vorba de șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul în cursul zilei de astăzi, mâine vom avea rezultatele să vedem dacă se confirmă prima testare sau nu. Vom amâna meciul, nu am luat încă o decizie scrisă, însă cu certitudine meciul din această seară se amână. Căutăm soluții pentru a vedea cât de mult trebuie să ne întindem cu play-out-ul și dacă avem date necesare, o să discutăm și cu partenerii media și vom reveni cu o decizie în cel mai scurt timp", a declarat Ștefan, la ProX.