Momentul în care președintele Portugaliei, de 71 de ani, salvează de la înec două femei4Foto1Video© libertatea.ro

Momentul în care președintele Portugaliei, de 71 de ani, salvează de la înec două femei

, 4 știri, 139 vizualizări

Președintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa a fost ridicat la rangul de erou după ce a participat la salvarea de la înec a două femei. Acesta nu a ezitat și a sărit în ajutor. Evenimentul a avut final fericit, iar cele două femei nu au pățit nimic.

Președintele Rebelo de Sousa se afla în vacanță în Algarve, pentru a promova turismul. Iar într-o zi de plajă obișnuită a observat în larg două femei care erau pe punctul de a se îneca. Din cauza curenților puternici acestea au pierdut controlul caiacului în care se aflau. Ambarcațiunea s-a răsturnat, iar ele nu au mai putut face nimic. (CITEȘTE ȘI: OAMENII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE! CINE E, DE FAPT, ACEST BĂTRÂNEL CARE STĂ LA COADĂ ÎN SUPERMARKET)

Imediat ce a sesizat ce se întâmplă, președintele, în vârstă de 71 de ani, s-a îndreptat către ele, înotând, a relatat BBC. La fața locului se afla deja un scafandru care încerca să le ajute pe cele două. Însă inițiativa președintelui a fost lăudată de toată lumea, imaginile surprinse de la fața locului devenind virale pe internet.