Motivul pentru care Roger Federer și Rafael Nadal au fost făcuți egoiști4Foto© sport.hotnews.ro

Motivul pentru care Roger Federer și Rafael Nadal au fost făcuți egoiști

, 6 știri, 27 vizualizări

Canadianul Brayden Schnur, locul 103 ATP, i-a făcut egoiști pe marii tenismeni Roger Federer și Rafael Nadal, pentru că nu iau atitudine în fața organizatorilor Australian Open, care îi obligă pe jucători să evolueze în calificări, deși aerul de la Melbourne este puternic afectat de fumul provenit de la incendiile de vegetație, informează lesoir.be.

"Simți că gâtul ți-e extrem de uscat. Nu e deloc normal, fără să mai vorbim de jucătorii care au astm și care sunt foarte dezavantajați. Protestele ar trebui să vină de sus. Roger Federer și Rafa Nadal sunt un pic prea egoiști, nu se gândesc decât la ei înșiși și la carierele lor. Pentru că sunt aproape de final, se gândesc la moștenirea lor în istorie, dar nu la sport în sine. Ei trebuie să lupte pentru apărarea celorlalți", a declarat Brayden Schnur.

După ce declarațiile lui au făcut vâlvă, tenismenul canadian a revenit și a cerut iertare.

"Sunt doi jucători față de care am un enorm respect. Contribuția lor la tenis a fost remarcabilă și eu sunt recunoscător pentru tot ce au făcut. <Egoist> este un cuvânt ales greșit și îl regret. Mai degrabă încercam să explic că avem nevoie de lideri ca ei pentru a menține o discuție continuă între jucători și a ne uni", a spus el.