Motivul pentru care Simona Halep nu a participat alături de echipă la conferința de presă după semifinala cu Franța4Foto© libertatea.ro

Motivul pentru care Simona Halep nu a participat alături de echipă la conferința de presă după semifinala cu Franța

, 8 știri, 41 vizualizări

Spre deosebire de meciul de la Ostrava, Simona a fost obligată să joace și la dublu, alături de Monica Niculescu, dar, din păcate, nu a mai avut resurse fizice, și Franța s-a impus cu 3-2. Astfel, s-a năruit visul Simonei Halep de a ridica deasupra capului trofeul Fed Cup, obiectivul ei declarat pentru 2019.

Afectată de înfrângere, Simona Halep nu a participat la conferința de presă organizată după meciul de dublu, alături de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător, și de celelalte colege de echipă, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru, alimentând zvonurile potrivit cărora cea mai bună rachetă a României ar intenționa să se retragă din echipa de Fed Cup.

Unii fani nu s-ar supăra dacă Simona ar lua această decizie extremă. ”Sezonul următor sper să nu mai joace Halep, să se retragă, nu merită să depună atâta efort pentru nimic! Nu mi-e ciudă că au pierdut, mi-e ciudă că nu au luptat toate la fel”,  a comentat Vasilica Rotaru pe contul de facebook al echipei României de Fed Cup.