Motociclistul japonez de Superbike Haruki Noguchi a murit la doar 22 de ani, într-un accident5Foto© observatornews.ro

Motociclistul japonez de Superbike Haruki Noguchi a murit la doar 22 de ani, într-un accident

, 5 știri, 18 vizualizări

Pilotul echipei SDG Honda Racing, care s-a clasat pe locul al treilea în Cursa de 8 ore de la Suzuka, luna aceasta, a fost tratat pentru rănile suferite la centrul medical al circuitului internațional Pertamina Mandalika. ''În ciuda tuturor eforturilor depuse de stafful medical, din nefericire, Haruki a decedat pe 16 august'', au anunțat oficialii competiției într-un comunicat, oferind condoleanțe prietenilor și familiei pilotului japonez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noguchi s-a aflat la terapie intensivă timp de trei zile, la un spital din regiunea Nusa Tenggara, din estul Indoneziei. Cursa Asia Superbike 1000 cmc a fost anulată după incidentul petrecut la curba a zecea a circuitului. Noguchi a debutat în motociclismul viteză cu o victorie obținută în 2021, la categoria Superstock 600 din cadrul All Japan Road Racing Championships.