Nadia Comăneci, cu ochii pe Simona Halep: unde speră să o vadă jucând în următoarele săptămâni5Foto© stirileprotv.ro

Nadia Comăneci, cu ochii pe Simona Halep: unde speră să o vadă jucând în următoarele săptămâni

, 7 știri, 40 vizualizări

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis a fost salutată de numeroase personalități, printre care și legenda gimnasticii Nadia Comăneci (62 de ani). Fosta campioană olimpică la gimnastică și-a exprimat bucuria sa sinceră față de revenirea Simonei Halep, subliniind importanța acestei întoarceri pentru întreaga comunitate sportivă din România. Comăneci a evidențiat și momentul dificil prin care Halep a trecut, referindu-se la suspendarea temporară de dopaj suferită de tenismenă.

Primul meci al Simonei Halep (32 de ani) de la revenirea în circuitul WTA a avut loc în turul întâi de la Miami, unde s-a confruntat cu Paula Badosa (26 de ani, locul 91 WTA). Cu toate că Halep a demonstrat un joc competitiv și determinare, a fost învinsă de Badosa cu scorul de 6-1, 4-6, 3-6, într-un meci care a stârnit interesul și emoția fanilor.

Nadia Comăneci a fost prezentă, în data de 13 aprilie, la conferința de presă organizată cu ocazia tragerii la sorți a tabloului principal la prestigiosul turneu de tenis Țiriac Open. Acest eveniment sportiv de amploare se va desfășura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală și reprezintă un moment așteptat cu nerăbdare de către pasionații tenisului.