Nemulțumirea lui Toni Petrea după prima victorie obținută cu U Cluj8Foto© gsp.ro

Nemulțumirea lui Toni Petrea după prima victorie obținută cu U Cluj

, 12 știri, 24 vizualizări

Clujenii au deschis scorul în meciul de la Craiova, marcând în minutul 37 prin Dan Nistor, din pasa lui Chipciu. Oltenii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 44, dar au reușit să egaleze în minutul 50. Bahassa a trimis un șut care a lovit transversala, balonul a revenit în teren, iar Aurelian Chițu a înscris cu o lovitură de cap.

În minutul 59, Bahassa a șutat din nou din careu, portarul Gorcea a respins, mingea a ajuns la Aurelian Chițu, care l-a depășit pe portarul clujenilor și a înscris, aducându-i pe craioveni în avantaj. În minutul 67 oaspeții au primit penalti pentru un henț al lui Baeten și Dan Nistor a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 69, reușind dubla.

Craiova a revenit în avantaj în minutul 77, scor 3-2, printr-un gol marcat de Sidibe, abia intrat pe teren. Însă clujenii au replicat devastator pe final de meci. Chipciu a egalat cu un șut plasat, din marginea careului, în minutul 80, pentru ca același jucător să reușească și el dubla, în minutul 86, cu un șut deviat de Achim. Universitatea Cluj s-a impus cu 4-3 la Craiova, după un meci frumos, și este pe locul 7 în clasamentul Superligii, cu 4 puncte, în timp ce FCU Craiova nu a acumulat nici un punct.