Numerele extrase duminică, 28 iunie, la extragerea Loto2Foto© libertatea.ro

Numerele extrase duminică, 28 iunie, la extragerea Loto

, 7 știri, 66 vizualizări

Duminică, 28 iunie 2020, Loteria Română a organizat noi trageri pentru Loto 6 din 49, Joker, Noroc, Super Noroc, Loto 5 din 40 și Noroc Plus. Mai jos vă punem la dispoziție numerele extrase.

Un avocat ieșean a dat în judecată Compania Națională Loteria Română SA. Acesta cere despăgubiri în valoare totală de peste două milioane de lei. Bărbatul susține că i s-a refuzat dreptul de a juca un bilet la Loto 6/49. Reclamantul a adăugat că, a doua zi, a constatat cu stupoare că toate cele șase numere pe care voia să le joace au ieșit și că, astfel, ar fi fost singurul câștigător la extragerea organizată de Dragobete

Cel mai ghinionist avocat ieșean a decis să acționeze în judecată CN Loteria Română SA, după o întâmplare demnă de nuvelele lui Ion Luca Caragiale. Astfel, avocatul stagiar Bogdan Mihail Zamfir (49 de ani) i-a chemat la bară pe reprezentanții Loteriei Române. Bărbatul le solicită magistraților din cadrul Tribunalului Iași să oblige Loteria la plata unor despăgubiri în valoare de 2.185.420 de lei.