O bătrână de 87 de ani – traficantă de droguri16Foto2Video© observatornews.ro

O bătrână de 87 de ani – traficantă de droguri

, 31 știri, 42 vizualizări

Captură de droguri în Ialomița. Au fost confiscate 2, 4 kilograme canabis și suma de 44.950 lei. Doi membri ai grupului o coordonau pe bătrână. Joi, 29.02.2024, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Ialomița împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au făcut percheziții la domiciliu, pe raza județului Ialomița, într-o cauză privind traficul de droguri de risc.

Doi inculpați și un suspect (membri ai aceleiași familii) au constituit un grup infracțional organizat având ca scop săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, aceștia efectuând în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului, precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină) pe raza județului Ialomița, se arată într-un comunicat emis de DIICOT.

La indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membri ai grupului, o inculpată a comercializat cantități de canabis și cocaină, cu suma de 1700 lei la fiecare tranzacție.