O femeie din China și-a dezmoștenit copiii și va lăsa averea uriașă câinilor și pisicilor4Foto© hotnews.ro

O femeie din China și-a dezmoștenit copiii și va lăsa averea uriașă câinilor și pisicilor

, 5 știri, 21 vizualizări

Femeia pe nume Liu, din Shanghai, a făcut un testament inițial în urmă cu câțiva ani în care și-a lăsat celor trei copii banii și proprietățile. Cu toate acestea, ea s-a răzgândit cu privire la moștenire, după ce urmașii ei nu au vizitat-o ​​și nu au avut grijă de ea când era bolnavă. De asemenea, ei rareori o contactează. Doar pisicile și câinii ei de companie sunt acolo pentru ea, a mărturisit Liu, potrivit South China Morning Post.

Ea și-a schimbat testamentul și a insistat că toți banii ei trebuie folosiți pentru a-și îngriji animalele de companie și pe oricare dintre urmașii lor după ce ea moare. O clinică veterinară locală a fost desemnată ca administrator al moștenirii ei și este responsabilă de îngrijirea animalelor.

Deși Liu a vrut să-și lase toți banii direct animalelor de companie, acest lucru nu este legal în China, potrivit Chen Kai, un oficial de la sediul Centrului de înregistrare a testamentului din Beijing. Un alt oficial a spus că a alertat-o ​​pe Liu cu privire la riscurile de a-și pune toți banii în mâinile clinicii pentru animale de companie înainte de a-și face testamentul final.