O singură piesă și trei transformări pentru un loc în marea finală Te cunosc de undeva!4Foto© a1.ro

O singură piesă și trei transformări pentru un loc în marea finală Te cunosc de undeva!

, 4 știri, 13 vizualizări

Sezonul 19 „Te cunosc de undeva!” se apropie de momentul în care se va afla ce echipă își va adjudeca mult râvnitul trofeu al transforming show-ului și, totodată, premiul de 15.000 de Euro. Iar în cadrul celei mai noi gale va avea loc un duel de senzație la care s-au calificat 6 concurenți.

Cristina Stroe, Damian Drăghici, CRBL, Radu Țibulcă, WRS și Emilian vor interpreta o singură piesă, iar misiunile jurațiilor devin aproape imposibile. Ce echipă s-a calificat în marea finală a emisiunii, cum s-au descurcat participanții cu referințele pe care le-au avut de pregătit pentru ediția a 12-a „Te cunosc de undeva!”, telespectatorii pot descoperi sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Nu mai este un secret pentru nimeni că la duel au intrat echipele care și-au adjudecat câte două gale „Te cunosc de undeva!”. Ruleta i-a provocat pe cei șase concurenți să interpreteze celebra melodia „New York, New York“ a lui Frank Sinatra. Spre deosebire de edițiile normale, de data aceasta, ei au avut șansa de a alege să impersoneze un singur personaj sau două – este vorba despre duetul pe care cântărețul l-a făcut cu Liza Minneli.