Oana Zăvoranu, despre prima secvență din Sacrificiul6Foto© a1.ro

Oana Zăvoranu, despre prima secvență din Sacrificiul

, 7 știri, 46 vizualizări

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, “Sacrificiul”, ce va avea premiera  pe 11 și 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, Oana Zăvoranu nu s-a dat în lãturi de la nicio provocare. Chiar după prima secvență a peliculei, actrița a întâmpinat probleme de sănătate, însă nu regretă nicio clipă petrecută pe platourile de filmare și este nerăbdătoare ca acesta să ruleze pe micile ecrane.

Diva (Oana Zãvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăiește din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Alãturi de iubitul ei, Boby (Conrad Mericoffer), Diva locuiește într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevãrat regală. Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Aceasta va fi și prima scenã în care telespectatorii o vor putea urmãri pe Diva, mâine searã de la 20:00, la Antena 1. “Prima mea secvențã are loc la piscinã. Chiar dacã am filmat la începutul lunii iunie, am avut «norocul» unei zile cu adevãrat friguroase.