Orban, despre incidentul de la Ziua Marinei, când unui militar i s-a făcut rău în timp ce Iohannis își ținea discursul© revistapresei.hotnews.ro

Orban, despre incidentul de la Ziua Marinei, când unui militar i s-a făcut rău în timp ce Iohannis își ținea discursul

, 7 știri, 12 vizualizări

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că șeful statului Klaus Iohannis nu avea cum să reacționeze în cazul militarului american care a leșinat în timpul discursului acestuia de Ziua Marinei pentru că președintele „nu are ochi în ceafă” ca să vadă ce s-a întâmplat.

„Chiar nu mi se pare un subiect de discuție. Este evident că președintele nu are cum să vadă pentru că nu are ochi în ceafă. Poate trebuie să dăm o regulă că președintele trebuie să aibă un ochi în ceafă. El era implicat în susținerea discursului. Se vedea clar că a citit după foi și a plecat prin stânga, deci nu avea cum să vadă locul din lateral era în spate înspre dreapta”, a afirmat Ludovic Orban, la Digi 24.

Președintele liberal a adăugat că alții care au văzut incidentul, cum ar fi ministrul Apărării, al Justiției sau cel de Externe nu au avut nicio reacție, însă se discută doar despre lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis, care stătea cu spatele și nu avea cum să observe întâmplarea.