Poli Iași - FCSB: Bogdan Vintilă preconizează un meci dificil9Foto© agerpres.ro

Poli Iași - FCSB: Bogdan Vintilă preconizează un meci dificil

, 14 știri, 22 vizualizări

''Întâlnim Poli IașiIașiIași, o echipă care joacă un fotbal modern, cu un antrenor foarte bun și sunt convins că vom fi solicitați la capacitate maximă mâine seară și totul depinde de noi să reușim să câștigăm. Suntem pregătiți, avem și un mic avantaj că nu am jucat cu Voluntari. Mă aștept ca jucătorii mei să fie la sută la sută din capacitate, și fizic și mental'', a spus Vintilă.

''Mi-aș fi dorit să se joace meciul cu Voluntari. Nu știu când se va juca, dar mi-aș fi dorit să se joace acum, însă din păcate nu s-a putut. Erau trei jocuri în șapte zile, așa vom avea trei jocuri în opt zile. Am mai câștigat o zi, dacă se va pune meciul între cele cu Viitorul și Craiova. Rămâne să vedem la sfârșit câte puncte vom aduna. Sunt cinci jocuri în care trebuie să strângem toată energia pe care o avem, de care suntem capabili și să le câștigăm pe toate'', a mai spus Vintilă .

Tehnicianul a precizat că nu e exclus să facă schimbări în formula pe care intenționa să o folosească la Voluntari: ''Echipa pe care doream să o introduc la meciul cu Voluntari era o echipă prin care doream să gestionez trei jocuri, acum mai am doar două jocuri de gestionat, așa că e posibil să apară orice schimbare''.