Polițist din Tulcea, condamnat definitiv la închisoare pentru corupție2Foto© observatornews.ro

Polițist din Tulcea, condamnat definitiv la închisoare pentru corupție

, 6 știri, 18 vizualizări

Acesta le promitea că le va ajuta să promoveze examenul practic pentru permisul auto.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție (DGA), Curtea de Apel Constanța a respins ca nefondat apelul formulat de fostul agent de Poliție în cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Tulcea, împotriva sentinței penale pronunțată de Tribunalul Tulcea, și a pronunțat hotărârea definitivă împotriva acestuia, pentru luare de mită și trafic de influență, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani închisoare cu executare și 3 ani interzicerea drepturilor pe o durată de 3 ani, ca pedeapsă complementară.

„În fapt, agentul de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Tulcea, în intervalul de timp martie-mai 2018 a primit de la două persoane din comuna Ciucurova, județul Tulcea, sume de bani necuvenite pentru sine, indirect (prin intermediul unui alt inculpat, la data faptelor agent de poliție în cadrul I.P.J.

Tulcea), lăsând a se înțelege că are influență asupra funcționarului competent din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Tulcea care urma să testeze trei persoane, din aceeași localitate, în vederea obținerii permisului de conducere”, arată DGA.