Președintele Federației Române de Tenis nu cred că Halep poate scăpa fără suspendare6Foto© onlinesport.ro

Președintele Federației Române de Tenis nu cred că Halep poate scăpa fără suspendare

, 11 știri, 30 vizualizări

Simona Halep a fost suspendată temporar și a reușit să se apere în fața unui tribunal independent abia la sfârșitul lunii iunie. Verdictul din partea Sports Resolutions întârzie nepermis de mult.

Într-un interviu acordat Gazetei, George Cosac a explicat de ce judecătorii nu o vor declara nevinovată pe Simona Halep. „Din punctul meu de vedere, îi vor da minimum un an Simonei ca ei să-și acopere această perioadă în care ea nu a jucat. Dacă vor spune că este nevinovată, cu siguranță vor trebui să răspundă ei pentru prejudiciile enorme de imagine și tot ce s-a întâmplat vizavi de ea”, a spus George Cosac pentru GSP.ro.

Mai multe voci susțin că Simona Halep a fost trădată de Victoria Azarenka și de celelalte membre ale Consiliului Jucătoarelor WTA, după izbucnirea scandalului de dopaj, iar bielorusa a făcut o declarație incredibilă în acest context. Consiliul Jucătoarelor WTA, din care fac parte Victoria Azarenka și alte șapte tenismene, ce ar trebui să apere interesele tuturor sportivelor din circuitul de tenis profesionist, i-a întors spatele Simonei Halep! Jurnalista americană Amy Lundy Dahl, dar și fanii româncei le-au acuzat pe Azarenka și compania că nu au susținut-o pe Halep în cazul de dopaj.