Președintele Joe Biden va susține discursul privind Starea Uniunii11Foto1Video© libertatea.ro

Președintele Joe Biden va susține discursul privind Starea Uniunii

, 27 știri, 46 vizualizări

Președintele Joe Biden urmează să susțină discursul său privind Starea Uniunii în seara aceasta, un moment crucial în timp ce încearcă să-și asigure un al doilea mandat la Casa Albă, scrie CNN. Tematicile anticipate ale discursului său includ populismul economic, cu accent pe creșterea taxelor pentru corporații și pentru cei bogați, precum și abordarea costurilor în domeniul sănătății și al medicamentelor cu prescripție medicală.

Anul trecut, Biden a subliniat sistemul bipartid și colaborarea dintre partide, deși au apărut tensiuni atunci când a criticat planurile republicane referitoare la securitatea socială și Medicare, ceea ce a dus la tulburări în sală. Biden și-a propus să evidențieze vigoarea și să abordeze preocupările referitoare la vârsta sa, menținând un discurs energic, cu toate că uneori a avut mici ezitări în formulare.

În timp ce își urmărește realegerea, se așteaptă ca discursul lui Biden de astăzi să redea teme de optimism și populism, conturând viziunea sa pentru viitor.