Prima reacție a lui Florin Tănase după negocierile cu Gigi Becali. „Săptămâna asta voi semna”5Foto© onlinesport.ro

Prima reacție a lui Florin Tănase după negocierile cu Gigi Becali. „Săptămâna asta voi semna”

, 7 știri, 44 vizualizări

Florin Tănase (28 de ani) a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de formația Al-Jazira. Ofertele nu s-au lăsat prea mult așteptate, una dintre acestea venind chiar din partea fostei sale echipe, FCSB. Revenit în țară, Tănase a mers luni dimineață la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia termenii eventualei sale reveniri la formația roș-albastră. După mai multe ore de discuții, internaționalul român a oferit mai multe detalii referitoare la viitorul său fotbalistic.

După un an petrecut la formația Al-Jazira, Florin Tănase a rămas liber de contract în această vară. Internaționalul român a fost imediat asaltat cu mai multe oferte de la cluburi din străinătate. Printre echipele care și-au manifestat interesul pentru Tănase se numără și FCSB, echipă pentru care a jucat în perioada 2016-2022.

Luni dimineață, Florin Tănase a mers să vorbească cu Gigi Becali, probabil și despre o eventuală revenirea a sa la FCSB. După mai multe ore de discuți, internaționalul român a oferit mai multe detalii cu referire la viitorul său. Inițial, Tănase a glumit făcând aluzie la începutul excelent de campionat al formației roș-albastre.