Program magazine de Sfânta Maria 2023. Ce orar de funcționare vor avea supermarketurile și hipermarketurile pe 15 august5Foto© a1.ro

Program magazine de Sfânta Maria 2023. Ce orar de funcționare vor avea supermarketurile și hipermarketurile pe 15 august

, 11 știri, 23 vizualizări

Bugetarii au avut la dispoziție un „weekend” prelungit pentru a se bucura din plin de vremea frumoasă și câteva clipe de relaxare. Guvernul a decis să declare liberă și ziua de 14 august 2023 pentru a lega sfârșitul de săptămână cu o sărbătoare mare, Adormirea Maicii Domnului care are loc pe 15 august 2023.

Cei care nu s-au pregătit din timp pentru sărbătoarea de Sfânta Maria trebuie să știe care sunt supermarketurile și hipermarketurile care își păstrează orarul de funcționare neschimbat . Așadar, iată care este programul magazinelor pe 15 august 2023.

Românii trebuie să știe că cele mai mari lanțuri de magazine nu își vor schimba programul marți, 15 august 2023. Astfel, marii comercianți își mențin aceeași oră de deschidere și închidere de Sfânta Maria, ca într-o zi obișnuită.