Proiect PNL pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari© puterea.ro

Proiect PNL pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

, 10 știri, 113 vizualizări

Anunțul privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari a fost făcut, luni, de către liderul deputaților PNL, Florin Roman. Liderul liberal a subliniat, într-o declarație de presă, liberalii au depus  un proiect de lege care vizează statului parlamentarilor, în acord cu o decizie a CCR. Roman a punctat că nu există niciun motiv ca proiectul să mai fie atacat la CCR.

„Proiectul nostru de lege cuprinde toate observațiile emise de Curtea Constituțională pe acest subiect. Din punctul nostru de vedere nu vor mai avea niciun  motiv să respingă sau să declare neconstituțional un proiect de lege care este făcut în baza solicitărilor celor de la Curtea Constituțională.

(...) Preia în întregime observațiile Curții Constituționale și sper ca el să fie adoptat în regim de urgență pentru că partidele mari din Parlamentul României, cel puțin declarativ, au spus că vor susține orice proiect de lege constituțional pentru eliminarea pensiilor senatorilor de deputaților”, a afirmat Florin Roman.