Proiectul de buget pentru Primaria Sectorului 1 a fost respins5Foto© realitatea.net

Proiectul de buget pentru Primaria Sectorului 1 a fost respins

, 9 știri, 45 vizualizări

Proiectul de buget al Sectorului 1 pe anul 2021, propus de primarul Clotilde Armand, a fost respins în ședința Consiliului Local de luni. Proiectul de hotărâre nu a primit suficiente voturi pentru a fi adoptat, înregistrându-se 11 voturi \"pentru\", 6 abțineri și 9 voturi \"împotrivă\".

Consilierul local liberal Dinu-Nicolae Gheorghe i-a solicitat lui Clotilde Armand scoaterea proiectului de pe ordinea de zi, pe motiv că bugetul propus este ilegal, întrucât e construit în baza unei organigrame suspendate de instanță. El a afirmat că, în această speță, Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a opinat că se revine la situația anterioară hotărârii de Consiliu Local referitoare la reorganizarea aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1.

"Și noi insistăm să intrăm în legalitate și solicităm totodată aparatului de specialitate să întreprindă toate măsurile necesare pentru intrarea în legalitate, pentru că nu cred că vrea cineva din rândul consilierilor locali să voteze un buget ilegal", a declarat consilierul local PSD Daniela Popa.