Protest pentru parcul IOR, în fața Primăriei Capitalei. Robert Negoiță a mers la geamul lui Nicușor Dan6Foto© observatornews.ro

Protest pentru parcul IOR, în fața Primăriei Capitalei. Robert Negoiță a mers la geamul lui Nicușor Dan

, 10 știri, 10 vizualizări

La mitingul organizat de PSD Sector 3 au participat aproximativ 200 de persoane. Pe lângă primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, au mai fost prezenți și secretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Țuțuianu, viceprimarul Sectorului 3, Elena Petrescu, consilieri generali sau locali ai PSD.

Protestatarii au scandat „Vrem parcul înapoi” și au afișat pancarte cu mesajele: „Nicușor susține mafia retrocedărilor”, „Nicușor tace pentru un plicușor”, „Nicușor, lasă plicușorul de la madam Cocor”, „Nicușor a amanetat Parcul IOR”, „PMB, 2022: ‘IOR n-a fost parc’. Rușine să vă fie!”.

Unii participanți la protest i-au reproșat primarului general, Nicușor Dan, “lipsa de implicare” și faptul că nu discută cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, pentru o abordare comună în vederea recuperării Parcului IOR. Alții s-au declarat nemulțumiți de mai multe aspecte legate de activitatea actualei administrații, inclusiv faptul că a fost înjumătățită indemnizația pentru persoane cu dizabilități sau că nu au fost continuate proiectele fostei administrații.