Raed Arafat a dezvăluit ce se va întâmpla cu relaxarea măsurilor în perioada următoare© observatornews.ro

Raed Arafat a dezvăluit ce se va întâmpla cu relaxarea măsurilor în perioada următoare

, 7 știri, 98 vizualizări

"Este un studiu al Universitatii Yale (...) care spune ca mai mult de 50% din infectiile Covid 19 sunt transmise de oameni infectati fara simptome de infectie sau de boala, care nu tusesc, nu stranuta, nu au febra si pe care nu ii banuim ca ne pot infecta (...) Libertatea individuala are limitele ei. Toti apreciem libertatile noastre si libertatile care ne ofera o democratie, dar este o limita.

Aceasta limita este cand dreptul meu deja afecteaza drepturile celorlalti din jurul meu si, fara voia lor si fara chiar cunostinta, pentru ca e pot sa treaca pe langa tine, tu esti un asimptomatic care nu vrea sa stea in autoizolare, pleaca din spital, nimeni nu poate sa te urmareasca, sau esti simptomatic, stranuti, tusesti, dar te simti bine. Exista si aceasta forma. Te duci acasa la familia ta.

Tu spui ca te izolezi, esti cu familia, stranuti, tusesti, dupa care familia ta merge si lucreaza, merge la lucru, copilul merge si se joaca cu copiii vecinilor si asa mai departe", a mai spus Raed Arafat, la Digi 24.