Răspunsul Simonei Halep la propunerea lui Darren Cahill de a se muta din România4Foto© antenasport.ro

Răspunsul Simonei Halep la propunerea lui Darren Cahill de a se muta din România

, 8 știri, 53 vizualizări

"Acum ceva timp i-am spus să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasa și mi-a zis: Nici gand sa fac asta", a dezvăluit Darren Cahill în interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu. Sugestia antrenorului australian a venit în contextul în care mai mulți tenismani de top, precum Novak Djokovic sau Grigor Dimitrov au făcut deja acest lucru.

Darren Cahill a mai vorbit despre un aspect important din jocul Simonei. Fostul lider WTA alege inexplicabil să se grăbească atunci când conduce, în dorința de a termina cât mai repede partida. De multe ori, această tactică le readuce pe adversare în meci. "Se grăbeste, alege să trimită decisiv. Asta încerc să lucrez cu ea, îi spun să nu se grăbească. Devine frustatrată de cele întâmplate. E o perioadă dificilă când, de exemplu, conduce cu 6-2, 2-0. Acum e ceva mai bine, a progresat mult în ultimii ani", a mai spus Darren Cahill.

Alături de Darren Cahill, Simona Halep a câștigat titluri importante în circuitul WTA, dar cel de referință rămâne în continuare cel cucerit la Roland Garros în 2018. De asemenea, Halep a ajuns pe locul întâi în ierarhia mondială.