Răzvan Burleanu intervine în scandalul Contra-Pușcaș: „Reacția lui Cosmin nu a fost o surpriză”2Foto© gsp.ro

Răzvan Burleanu intervine în scandalul Contra-Pușcaș: „Reacția lui Cosmin nu a fost o surpriză”

, 5 știri, 22 vizualizări

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a reacționat după incidentul petrecut în timpul meciului România-Norvegia, 1-1, între Cosmin Contra și George Pușcaș. Oficialul FRF nu este de acord cu cei care l-au criticat pe selecționer pentru injuriile adresate atacantului, deși a admis că „Gurită” a greșit. Și-a dat seama și selecționerul, care și-a cerut scuze pentru reacția deplasată.

Șeful de la Casa Fotbalului a spus că a asistat la discuția de după meci, dintre Contra și Pușcaș, și că totul s-a rezolvat acolo. „Referitor la reacție, cred că foarte mulți dintre foștii săi colegi au fost cam ipocriți, în sensul că îl știau foarte bine pe Contra de când era jucător și cu siguranță și-l amintesc foarte bine. Mă refer la stilul lui de joc, dar și cum era ca relaționare. Prin urmare, nu cred că ar fi trebuit să reprezinte o surpriză. Cosmin și-a cerut scuze pentru acest incident, regretă ce a făcut”, a spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a admis, totuși, că gestul lui Contra nu a fost unul corect și că Federația, la nivel de imagine, a avut de suferit. „Reacția lui Cosmin nu face parte din mesajul pe care dorim să-l promovăm, dar, în același timp, e de înțeles frustrarea lui. Și mesajul meu e foarte clar, dar, totuși, să nu fim ipocriți. Adică, totuși, îl cunoaștem pe Cosmin. Știm cât de vulcanic este și știm în același timp ceea ce se întâmplă pe un teren de fotbal, ceea ce se întâmplă la un antrenament. Ceea ce contează cel mai mult este că a conștientizat greșeala pe care a făcut-o”, a mai spus Burleanu.